• Марина Кожинова
  • Читали: 15

Наджиб Тун Разак Инстаграм фото

Najib Razak
Tengok gambar pertama. Hensem tak? Saya pergi bazar tadi. Dekat Taman Masjid Tanah Ria. Ramai betul wehhhh. Tapi sampai sudah tak nampak muka ‘Awak YB ke saya YB’?
Najib Razak
Saya datang Melaka nak cari seorang ni. Ingatkan boleh jumpa si "Awak YB ke saya YB?". Saya ada gi sekolah YB. Ada ijazah ori lagi. Boleh cakap dengan saya. Tunggu punya tunggu, dia tak muncul-muncul. Tapi terkejut jugalah saya tadi. Kena serbu kat Tesco Peringgit, Melaka. Aduh. Korang ni. Macam mana Kit Siang tak sakit hati. Eh tapi yang dah ambil selfie, tag lah saya ok? 😊
Najib Razak
Rindulah kat Kikky 😊
Najib Razak
Selamat Hari Ibu, bonda tercinta. Juga kepada isteri saya dan Gina serta kepada semua wanita yang bergelar ibu. Kasih dan pengorbanan wanita bergelar ibu sememangnya tiada tandingan. Semoga sentiasa dirahmati Allah dan diberikan nikmat terbaik.
Najib Razak
Yang jalan depan saya itu Menteri Pertahanan. Jangan tak kenal. Saya ikut Mat Sabu ke Sandakan saja. Seafood sini fresh. Mungkin dia nak main masak-masak nanti.
Najib Razak
Ada wartawan ini berminat nak saya selfie sampai buat berita. Meh abam belanja sekeping. Baru habis terawih nih. 😊
Najib Razak
Nak minta sama-sama doakan semoga bonda dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia. Semoga bonda sentiasa dirahmati Allah SWT.
Najib Razak
Movie night with @ashmannajib 😊 Avengers!
Najib Razak
Malam ni jumpa @man_sixpointtwo ,bincang2 nak beli helmet shoei jack kuning atau magnum LTD Oren . Korang rasa?? #bossku #maluaperrbossku
Najib Razak
Yo ! 😎
Najib Razak
Kedah sabaq sat. Najib sampai Jumaat ni, Insya-Allah.
Najib Razak
Berjumpa semula dgn sahabat lama Dtk Latiff Kantan di kg Buntut Pulau, Temerloh . Beliau brrsama saya sabagai Adun Tioman sejak 1976 . Alhamdullilah, masih sehat pada umor 94 .
Najib Razak
Tadi Facebook, Instagram, Whatsapp down eh? Jem juga bila tak dapat baca atau update apa-apa kan?
Najib Razak
Dalam kesibukan, kadang-kadang sampai kita terlupa makan. Tidak elok sebenarnya. Saya pun cuba elakkan. Sempat makan sedikit dengan penduduk kampung di Rantau semalam. Masakan nogori best. Terima kasih kepada penduduk dan penganjur yang sudi belanja saya.
Najib Razak
Allah SWT menguji hambaNya susah senang. Kadang-kadang kita tertanya, kenapa diberi ujian yang berat sebegitu sekali? Tetapi kita sebagai hambaNya perlulah bersabar dalam menghadapi ujianNya. Jangan kita lupa juga pada siapa kita harus minta kembali kekuatan kita. Yakinlah bahawa Allah SWT telah aturkan yang terbaik untuk kita kerana setiap yang berlaku tentu ada hikmahnya. Di Masjid Felda Sendayan malam ini.
Najib Razak
Kiky nak ride ke mana ni? 🤣🤣
Najib Razak
Lepak main karom. Siapa pandai main? Kena ada strategi, skil dan ketepatan. Geng Felda Chini Timur 3 bukan biashe biashe. Semua level pakar. Tapi satu yang pasti - tak perlu minum satu sudu minyak sawit walaupun dikelilingi pokok sawit. #bbb
Najib Razak
Orait. Kita ride pergi Rantau. On tak on?
Najib Razak
Makan roti titab di Kopitiam Kita. 😊😊
Najib Razak
Tiada manusia yang sempurna. Ya, saya juga tak lepas dari kelebihan dan kekurangan. Tetapi saya sangat bersyukur dengan hidup saya. Kita semua patut. Yang penting dalam hidup ini, kita semua kena happy. Seberang sana tak happy, saya tahu. Makan tak aman, tidur tak tenteram. Biarlah mereka, kan? Saya juga dapat merasakan keikhlasan setiap orang yang bersalaman dengan saya sekarang. Dan semakin hari semakin ramai rakyat kembali bersama kami. Inilah dia maksud sebenar sehati sejiwa dengan RAKYAT. Di Pasar Batu 6 dan Pasar Kuala Berang hari ini, saya melihat senyuman mesra dan amat selesa bersama penduduk di sini. Terima kasih dan semoga kita bertemu lagi!
Najib Razak
Satu-satu. Nak selfie no problem. Tapi Tesco Senawang memang selalu sesak ramai macam ini ke? Saya datang jalan-jalan cari minyak masak, beli telur. Tak sangka pula ramai beli barang sekali.
Najib Razak
Kiky, are you a cat or Flerken? #CaptainMarvel
Najib Razak
Ada yang bertanya, apa sebenarnya yang kami perjuangkan? Masa depan anak-anak kita.
Najib Razak
Siapa sini masih ada simpan elok-elok gambar lama? Gambar ini tahun 1982 ketika saya Menteri Besar Pahang. Muda lagi. Penuh kenangan manis sekembalinya hari ini ke tempat yang sama - Kampung Orang Asli Betau. Rakyat di hati!
Najib Razak
Saje nak kongsi gambar terkini Kiki 😊
Najib Razak
Aaahhh. Seri 0-0. Terima kasih semua teman saya tengok bola. Selamat malam!
Najib Razak
Met many Malaysians on MRT yesterday. Had interesting conversations with some of them. I am happy that MRT has benefited Malaysians. But at the same time I felt sad that I couldn't complete the public transportation development agenda for Greater KL and the other states.
Najib Razak
Memang puas kalau makan sate kat Haji Samuri! Besar dan kuahnya cukup rasa. Saya pun dah lama tak makan. Naik MRT terus ke sini.
Najib Razak
Happy weekend! Taking the MRT to Kajang with my son @ashmannajib 😊😊
Najib Razak
Bangunlah semua Damailah manusia Kita bersaudara Assalamualaikum dunia! Kita jumpa lagi Semenyih! 😊😊
Najib Razak
Bukan biasa-biasa tahu! Stylo dulu. Boleh buka School of Rock ni!
Najib Razak
Boleh masuk AJL tak? Ya, semalam saya nyanyi diiringi muzik buskers di TAPAK. Tetapi tahu tak apa yang terlintas dalam fikiran saya semalam? Semasa saya bersama buskers, saya teringat kembali kepada waktu saya PM saya ada melawat Sekolah Bimbingan Jalinan Kasih di Chow Kit. Ini bukan sekolah biasa di mana ibu bapa atau penjaga akan hantar anak-anak ke sekolah. Istimewanya SBJK ini ialah pengetua dan guru-guru akan keluar mencari anak-anak gelandangan, yatim piatu, miskin tegar dan mangsa kepada gejala sosial agar ditempatkan di sekolah. SBJK ini adalah satu-satunya sekolah di dunia yang dibiayai oleh kerajaan untuk memberikan akses pendidikan formal kepada mereka. Inisiatif sebegini penting untuk memastikan mereka tidak terperangkap dalam “vicious cycle” hidup yang mereka alami selama ini. Ya, kerajaan BN yang tubuhkan sekolah ini untuk bantu anak-anak ini pada tahun 2013. Ya, saya sendiri yang luluskan peruntukan tambahan untuk mereka juga - naik taraf blok bangunan untuk kemudahan pembelajaran, pejabat pentadbiran dan asrama. Saya tidak pasti sama ada kerajaan hari ini teruskan atau tidak. Maaf saya jika tidak. Saya tidak lagi mempunyai kuasa atau keupayaan sumber kerajaan untuk bantu anak-anak gelandangan dan miskin. Di sekolah seperti ini, guru-guru bukan sahaja memberi penekanan kemahiran asas 3M (membaca, mengira, menulis). Bakat anak-anak juga diasah mengikut minat dan kebolehan. Di sinilah masa itu saya lihat sendiri bakat muzik sehingga tertubuhnya kumpulan buskers. Mereka ada bilik muzik sendiri di sekolah. Sebenarnya anak-anak dari golongan memerlukan ini, ramai yang mencari rezeki halal dengan bakat muzik mereka. Siapa pun tidak dapat nafikan Kerajaan PH hari ini tidak memahami, tidak prihatin dengan golongan miskin. Kerajaan tidak lagi dilihat sebagai institusi yang boleh diharapkan oleh rakyat. Sistem sokongan kebajikan rakyat juga semakin hilang. Kehidupan rakyat semakin susah. Adakah ini Malaysia yang kita mahukan? Saya doakan kesejahteraan semua.
Najib Razak
Hidup kita jangan berkira sangat. Saya tak buat paid review. Tak ada borang untuk diisi. Mana-mana kedai anak muda dan gerai-gerai best yang saya singgah, saya kongsi saja dengan followers saya. Apa salahnya kan? Rezeki untuk mereka, panduan jalan-jalan cari makan untuk rakan-rakan lain. Sekeping gambar kenangan bersama pengusaha-pengusaha TAPAK saudara Syed Izmir, Khairul Anwar dan team mereka. Syabas guys, port makan yang best, teruskan usaha!
Najib Razak
Malam ini buat apa guys? Saya makan-makan kat TAPAK Jalan Ampang dengan anak saya @ashmannajib tadi. Ramai!
Najib Razak
Tak salahkan Juara Raja Lawak ke-6 jumpa PM ke-6? 😂 Eh mereka dua ni baru betul-betul pelawak, keras perut ketawa, tapi menteri PH pun boleh tahan juga bila mereka ‘melawak’.
Najib Razak
Saya ini nak jadi kekasih kamu semua rakyat Malaysia. Ok tak? 😉
Najib Razak
Agak old school tapi inilah foto dari majlis graduasi saya pada tahun 1974. Saya turut bergambar bersama bonda, Tun Rahah dan adik saya Johari. Masa itu, saya tampak cool sebab trend masa itu di England memang berambut panjang. Ok, saya mengaku saya juga terpengaruh masa itu. #MaluApaBossKu Terima kasih kepada anak saya @ashmannajib . Ashman habiskan masa hampir satu jam untuk mencari gambar-gambar yang sudah berusia 45 tahun ini dari rumah bonda saya. Kalau DAP masih tak percaya dan ingin fitnah saya lagi, boleh pinjam mesin masa kawan Menteri Kewayangan untuk balik ke tahun 1974 cari saya.
Najib Razak
Saya pergi Tesco Semenyih beli barang dapur saja. Ini kenapa semua ikut saya? 😂
Najib Razak
Workout di gym pagi tadi 😊.
Najib Razak
Bukan biasa biasa #BBB gang kita @maluaperrrbossku #maluapabossku
Najib Razak
Hari ini cuti umum. Tapi saya tidak pernah cuti dari menyayangi saudara-saudari semua. 😊 Terima kasih kepada semua yang setia mengikuti Instagram saya. Saya doakan kesihatan dan rezeki seluas lautan!
Najib Razak
Hidup ini sama seperti naik jet ski. Kadang-kadang kita laju. Kadang-kadang kita slow. Adakala bergelora dipukul ombak dan angin. Adakala tenang damai. Tapi satu yang pasti. Happy ke, sedih ke, stress ke, excited ke. Kita tetap kena teruskan hidup. Kita jangan berhenti. Kita redah semua dugaan. Kita ke hadapan! 😊😊
Najib Razak
Sea, beach, waves. Lovely evening! @ashmannajib
Najib Razak
AJL pun sebut semalam tahu! #maluapabossku 😁😁
Najib Razak
Dah breakfast ke? Hidup ini sebenarnya simple saja. Kalau lapar, makan. Kalau dahaga, minum. Kalau rindu, cakap. Kalau sayang, beritahu. Kenapalah nak complicated sangat? 😊😊
Najib Razak
Patik merafak sembah setinggi-tinggi ucapan tahniah atas pelantikan dan pemasyhuran KDYMM Tengku Ampuan Pahang dan KDYTM Tengku Mahkota Pahang hari ini . Menjunjung kasih atas perkenan Tuanku menerima patik mengadap sebagai Orang Kaya Indera Shahbandar yang ke-11.
Najib Razak
Kita kena berani. Walau apapun rintangan. Pantang berundur sebelum berjuang. Sungai ke, hujan ke, fitnah ke. Ke depan kita mara!
Najib Razak
Apa khabar bossku?
Najib Razak
Manis strawberi. Sedap hasil tangan anak muda di Cameron Highlands. Terima kasih atas hidangan manisan ini. Kita akan terus berusaha dan tetap bersama rakyat. Selamat malam, Malaysia.
Najib Razak
Sejuk dan clear air. Best 👍🏼 I love Malaysia!
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak

    Tengok gambar pertama. Hensem tak? Saya pergi bazar tadi. Dekat Taman Masjid Tanah Ria. Ramai betul wehhhh. Tapi sampai sudah tak nampak muka ‘Awak YB ke saya YB’?
  • Najib Razak

    Saya datang Melaka nak cari seorang ni. Ingatkan boleh jumpa si "Awak YB ke saya YB?". Saya ada gi sekolah YB. Ada ijazah ori lagi. Boleh cakap dengan saya. Tunggu punya tunggu, dia tak muncul-muncul. Tapi terkejut jugalah saya tadi. Kena serbu kat Tesco Peringgit, Melaka. Aduh. Korang ni. Macam mana Kit Siang tak sakit hati. Eh tapi yang dah ambil selfie, tag lah saya ok? 😊
  • Najib Razak

    Rindulah kat Kikky 😊
  • Najib Razak

    Selamat Hari Ibu, bonda tercinta. Juga kepada isteri saya dan Gina serta kepada semua wanita yang bergelar ibu. Kasih dan pengorbanan wanita bergelar ibu sememangnya tiada tandingan. Semoga sentiasa dirahmati Allah dan diberikan nikmat terbaik.
  • Najib Razak

    Yang jalan depan saya itu Menteri Pertahanan. Jangan tak kenal. Saya ikut Mat Sabu ke Sandakan saja. Seafood sini fresh. Mungkin dia nak main masak-masak nanti.
  • Najib Razak

    Ada wartawan ini berminat nak saya selfie sampai buat berita. Meh abam belanja sekeping. Baru habis terawih nih. 😊
  • Najib Razak

    Nak minta sama-sama doakan semoga bonda dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia. Semoga bonda sentiasa dirahmati Allah SWT.
  • Najib Razak

    Movie night with @ashmannajib 😊 Avengers!
  • Najib Razak

    Malam ni jumpa @man_sixpointtwo ,bincang2 nak beli helmet shoei jack kuning atau magnum LTD Oren . Korang rasa?? #bossku #maluaperrbossku
  • Najib Razak

    Yo ! 😎
  • Najib Razak

    Kedah sabaq sat. Najib sampai Jumaat ni, Insya-Allah.
  • Najib Razak

    Berjumpa semula dgn sahabat lama Dtk Latiff Kantan di kg Buntut Pulau, Temerloh . Beliau brrsama saya sabagai Adun Tioman sejak 1976 . Alhamdullilah, masih sehat pada umor 94 .
  • Najib Razak

    Tadi Facebook, Instagram, Whatsapp down eh? Jem juga bila tak dapat baca atau update apa-apa kan?
  • Najib Razak

    Dalam kesibukan, kadang-kadang sampai kita terlupa makan. Tidak elok sebenarnya. Saya pun cuba elakkan. Sempat makan sedikit dengan penduduk kampung di Rantau semalam. Masakan nogori best. Terima kasih kepada penduduk dan penganjur yang sudi belanja saya.
  • Najib Razak

    Allah SWT menguji hambaNya susah senang. Kadang-kadang kita tertanya, kenapa diberi ujian yang berat sebegitu sekali? Tetapi kita sebagai hambaNya perlulah bersabar dalam menghadapi ujianNya. Jangan kita lupa juga pada siapa kita harus minta kembali kekuatan kita. Yakinlah bahawa Allah SWT telah aturkan yang terbaik untuk kita kerana setiap yang berlaku tentu ada hikmahnya. Di Masjid Felda Sendayan malam ini.
  • Najib Razak

    Kiky nak ride ke mana ni? 🤣🤣
  • Najib Razak

    Lepak main karom. Siapa pandai main? Kena ada strategi, skil dan ketepatan. Geng Felda Chini Timur 3 bukan biashe biashe. Semua level pakar. Tapi satu yang pasti - tak perlu minum satu sudu minyak sawit walaupun dikelilingi pokok sawit. #bbb
  • Najib Razak

    Orait. Kita ride pergi Rantau. On tak on?
  • Najib Razak

    Makan roti titab di Kopitiam Kita. 😊😊
  • Najib Razak

    Tiada manusia yang sempurna. Ya, saya juga tak lepas dari kelebihan dan kekurangan. Tetapi saya sangat bersyukur dengan hidup saya. Kita semua patut. Yang penting dalam hidup ini, kita semua kena happy. Seberang sana tak happy, saya tahu. Makan tak aman, tidur tak tenteram. Biarlah mereka, kan? Saya juga dapat merasakan keikhlasan setiap orang yang bersalaman dengan saya sekarang. Dan semakin hari semakin ramai rakyat kembali bersama kami. Inilah dia maksud sebenar sehati sejiwa dengan RAKYAT. Di Pasar Batu 6 dan Pasar Kuala Berang hari ini, saya melihat senyuman mesra dan amat selesa bersama penduduk di sini. Terima kasih dan semoga kita bertemu lagi!
  • Najib Razak

    Satu-satu. Nak selfie no problem. Tapi Tesco Senawang memang selalu sesak ramai macam ini ke? Saya datang jalan-jalan cari minyak masak, beli telur. Tak sangka pula ramai beli barang sekali.
  • Najib Razak

    Kiky, are you a cat or Flerken? #CaptainMarvel
  • Najib Razak

    Ada yang bertanya, apa sebenarnya yang kami perjuangkan? Masa depan anak-anak kita.
  • Najib Razak

    Siapa sini masih ada simpan elok-elok gambar lama? Gambar ini tahun 1982 ketika saya Menteri Besar Pahang. Muda lagi. Penuh kenangan manis sekembalinya hari ini ke tempat yang sama - Kampung Orang Asli Betau. Rakyat di hati!
  • Najib Razak

    Saje nak kongsi gambar terkini Kiki 😊
  • Najib Razak

    Aaahhh. Seri 0-0. Terima kasih semua teman saya tengok bola. Selamat malam!
  • Najib Razak

    Met many Malaysians on MRT yesterday. Had interesting conversations with some of them. I am happy that MRT has benefited Malaysians. But at the same time I felt sad that I couldn't complete the public transportation development agenda for Greater KL and the other states.
  • Najib Razak

    Memang puas kalau makan sate kat Haji Samuri! Besar dan kuahnya cukup rasa. Saya pun dah lama tak makan. Naik MRT terus ke sini.
  • Najib Razak

    Happy weekend! Taking the MRT to Kajang with my son @ashmannajib 😊😊
  • Najib Razak

    Bangunlah semua Damailah manusia Kita bersaudara Assalamualaikum dunia! Kita jumpa lagi Semenyih! 😊😊
  • Najib Razak

    Bukan biasa-biasa tahu! Stylo dulu. Boleh buka School of Rock ni!
  • Najib Razak

    Boleh masuk AJL tak? Ya, semalam saya nyanyi diiringi muzik buskers di TAPAK. Tetapi tahu tak apa yang terlintas dalam fikiran saya semalam? Semasa saya bersama buskers, saya teringat kembali kepada waktu saya PM saya ada melawat Sekolah Bimbingan Jalinan Kasih di Chow Kit. Ini bukan sekolah biasa di mana ibu bapa atau penjaga akan hantar anak-anak ke sekolah. Istimewanya SBJK ini ialah pengetua dan guru-guru akan keluar mencari anak-anak gelandangan, yatim piatu, miskin tegar dan mangsa kepada gejala sosial agar ditempatkan di sekolah. SBJK ini adalah satu-satunya sekolah di dunia yang dibiayai oleh kerajaan untuk memberikan akses pendidikan formal kepada mereka. Inisiatif sebegini penting untuk memastikan mereka tidak terperangkap dalam “vicious cycle” hidup yang mereka alami selama ini. Ya, kerajaan BN yang tubuhkan sekolah ini untuk bantu anak-anak ini pada tahun 2013. Ya, saya sendiri yang luluskan peruntukan tambahan untuk mereka juga - naik taraf blok bangunan untuk kemudahan pembelajaran, pejabat pentadbiran dan asrama. Saya tidak pasti sama ada kerajaan hari ini teruskan atau tidak. Maaf saya jika tidak. Saya tidak lagi mempunyai kuasa atau keupayaan sumber kerajaan untuk bantu anak-anak gelandangan dan miskin. Di sekolah seperti ini, guru-guru bukan sahaja memberi penekanan kemahiran asas 3M (membaca, mengira, menulis). Bakat anak-anak juga diasah mengikut minat dan kebolehan. Di sinilah masa itu saya lihat sendiri bakat muzik sehingga tertubuhnya kumpulan buskers. Mereka ada bilik muzik sendiri di sekolah. Sebenarnya anak-anak dari golongan memerlukan ini, ramai yang mencari rezeki halal dengan bakat muzik mereka. Siapa pun tidak dapat nafikan Kerajaan PH hari ini tidak memahami, tidak prihatin dengan golongan miskin. Kerajaan tidak lagi dilihat sebagai institusi yang boleh diharapkan oleh rakyat. Sistem sokongan kebajikan rakyat juga semakin hilang. Kehidupan rakyat semakin susah. Adakah ini Malaysia yang kita mahukan? Saya doakan kesejahteraan semua.
  • Najib Razak

    Hidup kita jangan berkira sangat. Saya tak buat paid review. Tak ada borang untuk diisi. Mana-mana kedai anak muda dan gerai-gerai best yang saya singgah, saya kongsi saja dengan followers saya. Apa salahnya kan? Rezeki untuk mereka, panduan jalan-jalan cari makan untuk rakan-rakan lain. Sekeping gambar kenangan bersama pengusaha-pengusaha TAPAK saudara Syed Izmir, Khairul Anwar dan team mereka. Syabas guys, port makan yang best, teruskan usaha!
  • Najib Razak

    Malam ini buat apa guys? Saya makan-makan kat TAPAK Jalan Ampang dengan anak saya @ashmannajib tadi. Ramai!
  • Najib Razak

    Tak salahkan Juara Raja Lawak ke-6 jumpa PM ke-6? 😂 Eh mereka dua ni baru betul-betul pelawak, keras perut ketawa, tapi menteri PH pun boleh tahan juga bila mereka ‘melawak’.
  • Najib Razak

    Saya ini nak jadi kekasih kamu semua rakyat Malaysia. Ok tak? 😉
  • Najib Razak

    Agak old school tapi inilah foto dari majlis graduasi saya pada tahun 1974. Saya turut bergambar bersama bonda, Tun Rahah dan adik saya Johari. Masa itu, saya tampak cool sebab trend masa itu di England memang berambut panjang. Ok, saya mengaku saya juga terpengaruh masa itu. #MaluApaBossKu Terima kasih kepada anak saya @ashmannajib . Ashman habiskan masa hampir satu jam untuk mencari gambar-gambar yang sudah berusia 45 tahun ini dari rumah bonda saya. Kalau DAP masih tak percaya dan ingin fitnah saya lagi, boleh pinjam mesin masa kawan Menteri Kewayangan untuk balik ke tahun 1974 cari saya.
  • Najib Razak

    Saya pergi Tesco Semenyih beli barang dapur saja. Ini kenapa semua ikut saya? 😂
  • Najib Razak

    Workout di gym pagi tadi 😊.
  • Najib Razak

    Bukan biasa biasa #BBB gang kita @maluaperrrbossku #maluapabossku
  • Najib Razak

    Hari ini cuti umum. Tapi saya tidak pernah cuti dari menyayangi saudara-saudari semua. 😊 Terima kasih kepada semua yang setia mengikuti Instagram saya. Saya doakan kesihatan dan rezeki seluas lautan!
  • Najib Razak

    Hidup ini sama seperti naik jet ski. Kadang-kadang kita laju. Kadang-kadang kita slow. Adakala bergelora dipukul ombak dan angin. Adakala tenang damai. Tapi satu yang pasti. Happy ke, sedih ke, stress ke, excited ke. Kita tetap kena teruskan hidup. Kita jangan berhenti. Kita redah semua dugaan. Kita ke hadapan! 😊😊
  • Najib Razak

    Sea, beach, waves. Lovely evening! @ashmannajib
  • Najib Razak

    AJL pun sebut semalam tahu! #maluapabossku 😁😁
  • Najib Razak

    Dah breakfast ke? Hidup ini sebenarnya simple saja. Kalau lapar, makan. Kalau dahaga, minum. Kalau rindu, cakap. Kalau sayang, beritahu. Kenapalah nak complicated sangat? 😊😊
  • Najib Razak

    Patik merafak sembah setinggi-tinggi ucapan tahniah atas pelantikan dan pemasyhuran KDYMM Tengku Ampuan Pahang dan KDYTM Tengku Mahkota Pahang hari ini . Menjunjung kasih atas perkenan Tuanku menerima patik mengadap sebagai Orang Kaya Indera Shahbandar yang ke-11.
  • Najib Razak

    Kita kena berani. Walau apapun rintangan. Pantang berundur sebelum berjuang. Sungai ke, hujan ke, fitnah ke. Ke depan kita mara!
  • Najib Razak

    Apa khabar bossku?
  • Najib Razak

    Manis strawberi. Sedap hasil tangan anak muda di Cameron Highlands. Terima kasih atas hidangan manisan ini. Kita akan terus berusaha dan tetap bersama rakyat. Selamat malam, Malaysia.
  • Najib Razak

    Sejuk dan clear air. Best 👍🏼 I love Malaysia!
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak

Комментарии (0)
Средняя оценка 0 из 5. Количество проголосовавших: 0
Здесь не опубликовано еще ни одного комментария
  1. Опубликовать комментарий как Гость.
Оцените новость:
0 Количество знаков
Вложения (0 / 3)
Поделитесь своим местоположением

Новости шоу бизнеса - Журнал RussianShowbiz

О сайте
Сетевое издание «Журнал RussianShowbiz». Любое воспроизведение материалов сайта без размещения активной ссылки воспрещается.
Copyright © 2012 - 2018 16+