• Марина Кожинова
  • Читали: 54

Наджиб Тун Разак Инстаграм фото

Najib Razak
Dah lama tak balik sini Kampung Pulau Keladi. Rumah ini banyak kenangan manis. Ini tempat kelahiran Allahyarham Ayahanda saya Tun Razak. Pernah datang tak? Tradisional dan mengekalkan warisan kehidupan kampung.
Najib Razak
Mata belum ok sepenuhnya. Tak apa. Sekali sekala pakai shades. Macam mana. Ada hensem sikit tak?
Najib Razak
Istimewa hari ini. Hari ini birthday anak saya @ashmannajib . Kebetulan juga birthday cucu saya Adam. Ada tak followers saya yang anak cucu sama birthday serentak sama hari? Anak-anak dan cucu-cucu ni sebenarnya anugerah terindah dalam hidup kita kan? 😊😊
Najib Razak
Cepat mengaku. Masa kecil-kecil dulu siapa selalu tunggu beli aiskrim macam ini. Saya pun 😊😊
Najib Razak
Najib Razak
Pagi tadi sarapan cornflakes sebelum pergi klinik untuk check up mata.
Najib Razak
Janji ditepati.
Najib Razak
Saya doakan jemaah haji kita mendapat haji mabrur dan selamat pulang kembali. Bersama-sama kita raikan hari kebesaran ini dengan penuh rasa kesyukuran dan keimanan. Semoga Aidiladha ini lebih baik daripada tahun sebelumnya. Selamat Hari Raya Aidiladha.
Najib Razak
Pagi! Makan nasi dagang kat Kemaman 😊 Korang dah breakfast?
Najib Razak
Bossku dan mini bossku 😁
Najib Razak
Korang mesti try Hussain Pasembur ni. The best. Sos dia sedap. Dah try nanti balik post saya ni komen. Tapi kedai-kedai lain pun ok juga tau. Datang Pulau Pinang memang boleh lupakan diet 🤣
Najib Razak
Kita naik bas sekolah hari ni. Excited sikit 😆
Najib Razak
Kita orang Malaysia ni kan, pagi-pagi mesti cari nasi lemak. Saya ingat lagi. Waktu kecil dulu sewaktu tinggal di Seri Taman. Kayuh basikal untuk beli nasi lemak Tanglin. 30 - 50 sen sebungkus saja harga nasi lemak masa itu. Nasi lemak Tanglin ini tetap popular ke hari ini. Kalau ada yang belum try atau datang KL jalan-jalan, singgah dan cuba sepinggan dua. Sedap. Gerai ni pun dah agak lama berniaga. Lebih 70 tahun.
Najib Razak
Dapat kek tadi. Terima kasih kerana mengingati dan sambut dengan saya.
Najib Razak
Lepas ni kalau ada ride, roger-roger la.
Najib Razak
Bersama dgn 13 Ketua2 UMNO Bhg Sabah dirumah Ketua UMNO Kalabakan, Andy . Semangat mereka tinggi 👍
Najib Razak
Kereta legend ni. Naik Kelisa jalan-jalan kat Tawau hari ni. Mana tempat best?
Najib Razak
Ramai main FaceApp ni. I look younger than my son @ashmannajib here ! 🤣
Najib Razak
Rakan rakan BN di Parlimen tadi meluluskan pindaan perlembagaan had umur mengundi ke 18 tahun
Najib Razak
Ais Tingkap kat Lebuh Tamil. Pernah try tak? Lejen air dia.
Najib Razak
Naik moto jalan-jalan kat kampung .
Najib Razak
Pakai kemas smart sket hari ni.
Najib Razak
Allah sentiasa mendengar. Kita sujud membisik ke bumi. Rintihan hati kita terdengar di langit. Allah akan sentiasa membantu kita. Asalkan tidak putus asa. Kita berlutut dan bersujud kepada Allah. Ia saat kita paling dekat kepada Pencipta.
Najib Razak
Petang tadi sempat juga pergi buat workout 😊.
Najib Razak
Hari ini saya ada tetamu istimewa. Imam Masjidil Al-Aqsa, Imam Ali Omar Yacoub Abbasi ada di rumah saya. Kami pernah berjumpa pada tahun 2015, hari ini bertemu kembali. Imam Ali Omar memaklumkan kepada saya, beliau kerap bertanyakan perkembangan saya kepada rakyat Malaysia yang pernah menziarahi Masjidil Al-Aqsa. Solat tiang agama. Jangan kita lupakan diri dan agama. Sama-sama kita doakan kesejahteraan rakyat. Semoga perjalanan kehidupan kita berjaya mendapat redha Allah di dunia dan akhirat.
Najib Razak
Lawan tetap lawan!
Najib Razak
Bukan saya punya. Tapi macam best ni. Super Mario sikit.
Najib Razak
Lemang ni tak semestinya time Raya je kita makan. Boleh singgah kat Lemang Tok Ki ni kalau idamkan. Sedap weh. Biasanya makan dengan rendang. Tapi tak pernah ada la pulak lemang kunyit ke apa ke 😎
Najib Razak
Terharu saya. Tak sangka sebegini ramai yang hadir beraya bersama di Shah Alam. Sayang sekali Khalid Samad tak datang. Semua orang tunggu dia. Terima kasih kepada semua yang hadir memeriahkan majlis. Korang lah sumber kekuatan saya. You guys keep me going, all of you. Yang mana tak sempat bergambar malam tadi, tidak mengapa. Banyak peluang lagi. Terlalu ramai dan saya juga terpaksa duduk untuk bergambar setelah sejam dua berdiri. Sekiranya rumah terbuka tadi ada kekurangan dan kesilapan, maafkan kami sekeluarga. Semoga kita bertemu lagi!
Najib Razak
Memang sekarang ni tren bergambar kat photobooth ke? Hari ni diorang ajar saya posing kat photobooth pulak. Ok tak gambar kita orang ni? Selamat Hari Raya gais! @ashmannajib @yananajib
Najib Razak
Ayuh Tok Gajah ku!
Najib Razak
Patik menjunjung kasih Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah atas perkenan patik mengadap di majlis perkahwinan anakanda Yang DiPertua Dewan Undangan Negeri Pahang.
Najib Razak
Makan malam dengan @ashmannajib dan @yananajib . Kat The Podium Penchala tadi. Satay, koay teow dan ikan siakap sini best. Diet terus ke longkang 😂 Sempat bergambar dengan pemiliknya juga 👍🏼
Najib Razak
Datuk @leechongweiofficial , you will always be our champion. You showed us the true meaning of 1Malaysia, time and time again. I wish you a happy retirement. I hope you remain active in the world of badminton and contribute towards nurturing our future champions. Malaysians and fans around the world appreciate and love you. #TQLeeChongWei
Najib Razak
Makan kek 😊 Semalam hari jadi bonda. Malam ni kita makan-makan bersama keluarga terdekat. Bonda amat sayang pada kami, sifat keibuan yang tinggi. Selalu pastikan segalanya mencukupi. Selamat hari jadi, mummy. Semoga Allah kurniakan kesihatan terbaik.
Najib Razak
Baju Bossku yg terbaru 😊
Najib Razak
Hari ini saya ada tetamu yang tidak diduga. Bekas pengiring keselamatan saya, Stanley datang ke rumah terbuka di Pekan bersama keluarganya. Stanley telah lama berkhidmat untuk saya, menjaga keselamatan kami sekeluarga pada setiap masa. Seorang yang amat peka dan tajam kepada pergerakan sekeliling. Kadang kala saya di gym dahulu, anggota keselamatan ikut bersama. Saya agak 'stress' bila dia berlari bersama kat tepi. Kecerdasan dia wajar dipuji, dapat berlari berpuluh kilometer tanpa lelah. Terima kasih Stanley kerana datang beraya bersama. Sempat juga saya bergambar dengan pengiring keselamatan dan pembantu-pembantu peribadi saya. Mereka tetap setia menjalankan tugas dan membantu kami sekeluarga walaupun pada Hari Raya ini. Saya ada mesej khas kepada semua anggota keselamatan, anggota beruniform dan anggota sektor perubatan di seluruh Malaysia. Ribuan terima kasih kerana terus menjaga keselamatan negara dan menjaga kesejahteraan rakyat, terutamanya sewaktu perayaan seperti Hari Raya ini. Mereka sedia berkorban termasuk tidak dapat bersama keluarga di hari yang mulia ini. Hanya Allah dapat membalas budi jasa saudara-saudari sekalian. Selamat Hari Raya kepada saudara-saudari dan keluarga.
Najib Razak
Keluarga saya. Yessss, Adam dah balik ! Selamat Hari Raya 😊😊. @ashmannajib @yananajib
Najib Razak
Segak semua di pagi raya, kan? Solat sunat Raya Aidilfitri pagi tadi di Masjid Sultan Hj Ahmad Shah.
Najib Razak
Dah sampai Pekan petang tadi. Korang beraya kat mana? Raya kat kampung lah paling best kan? Kalau dekat Pekan dan sudi, datanglah beraya bersama saya esok. Kediaman Sri Kenangan 10 pagi - 2 petang. Jumpa esok!
Najib Razak
Rindu yang tiada penghujungnya. Ziarah pusara ayahanda saya pagi ini di Makam Pahlawan, Masjid Negara. Semoga roh ayahanda dicucuri rahmat Allah SWT.
Najib Razak
Baju ok tak? Ready nak Raya dah ni.
Najib Razak
Lepas terawikh tadi ada yang tanya saya. Mengapa wajah sedih. Saya rindu Adam. Cucu saya ini semakin hari semakin membesar. Adam, nanti Adam besar jadi pandai macam ibu Adam ya.
Najib Razak
Anak saya, guys. Hari ini terima ijazah sarjana dari Harvard. Sebagai bapa, saya berasa amat sedih tidak dapat berada di sana meraikan detik ini. Kerajaan PH menghalang saya ke luar negara. Malah saya ke mana-mana di Malaysia pun mereka tak selesa sampai repot polis. Daddy minta maaf, Gina, tidak dapat bersama hari ini. I am so proud of you 👏🏼👏🏼👏🏼 . . @yananajib @ashmannajib
Najib Razak
Mmm. Meleleh air liur kan? Nasi Kandar Pokok Ketapang ni. Kalau pergi Butterworth, singgahlah. Memang power nasi kandar dia👍🏼
Najib Razak
Nantikan video penuh 😉 #maluapabossku #bukanbiashebiashe #BBB
Najib Razak
Tahu tak apa beza kamu dengan hujan? Hujan mencurah jatuh ke bumi. Tapi saudara-saudari semua jatuh ke hati saya. Senyum sikit ok? Selamat berbuka puasa! 😊😊😊
Najib Razak
Patik menjunjung kasih atas perkenan Tuanku-Tuanku menerima patik mengadap. Suasana yang hiba dan sedih dirasai semua yang hadir di Istana Abu Bakar. Penghormatan buat kali terakhir untuk Almarhum Paduka Ayahanda Sultan Ahmad Shah. Patik sembah takziah kepada keluarga dan ahli-ahli kerabat diraja Pahang. Semoga roh Almarhum dicucuri rahmat Allah SWT dan ditempatkan bersama para Solehin dan Syuhada'. Al-Fatihah.
Najib Razak
Tengok gambar pertama. Hensem tak? Saya pergi bazar tadi. Dekat Taman Masjid Tanah Ria. Ramai betul wehhhh. Tapi sampai sudah tak nampak muka ‘Awak YB ke saya YB’?
Najib Razak
Saya datang Melaka nak cari seorang ni. Ingatkan boleh jumpa si "Awak YB ke saya YB?". Saya ada gi sekolah YB. Ada ijazah ori lagi. Boleh cakap dengan saya. Tunggu punya tunggu, dia tak muncul-muncul. Tapi terkejut jugalah saya tadi. Kena serbu kat Tesco Peringgit, Melaka. Aduh. Korang ni. Macam mana Kit Siang tak sakit hati. Eh tapi yang dah ambil selfie, tag lah saya ok? 😊
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak

    Dah lama tak balik sini Kampung Pulau Keladi. Rumah ini banyak kenangan manis. Ini tempat kelahiran Allahyarham Ayahanda saya Tun Razak. Pernah datang tak? Tradisional dan mengekalkan warisan kehidupan kampung.
  • Najib Razak

    Mata belum ok sepenuhnya. Tak apa. Sekali sekala pakai shades. Macam mana. Ada hensem sikit tak?
  • Najib Razak

    Istimewa hari ini. Hari ini birthday anak saya @ashmannajib . Kebetulan juga birthday cucu saya Adam. Ada tak followers saya yang anak cucu sama birthday serentak sama hari? Anak-anak dan cucu-cucu ni sebenarnya anugerah terindah dalam hidup kita kan? 😊😊
  • Najib Razak

    Cepat mengaku. Masa kecil-kecil dulu siapa selalu tunggu beli aiskrim macam ini. Saya pun 😊😊
  • Najib Razak

  • Najib Razak

    Pagi tadi sarapan cornflakes sebelum pergi klinik untuk check up mata.
  • Najib Razak

    Janji ditepati.
  • Najib Razak

    Saya doakan jemaah haji kita mendapat haji mabrur dan selamat pulang kembali. Bersama-sama kita raikan hari kebesaran ini dengan penuh rasa kesyukuran dan keimanan. Semoga Aidiladha ini lebih baik daripada tahun sebelumnya. Selamat Hari Raya Aidiladha.
  • Najib Razak

    Pagi! Makan nasi dagang kat Kemaman 😊 Korang dah breakfast?
  • Najib Razak

    Bossku dan mini bossku 😁
  • Najib Razak

    Korang mesti try Hussain Pasembur ni. The best. Sos dia sedap. Dah try nanti balik post saya ni komen. Tapi kedai-kedai lain pun ok juga tau. Datang Pulau Pinang memang boleh lupakan diet 🤣
  • Najib Razak

    Kita naik bas sekolah hari ni. Excited sikit 😆
  • Najib Razak

    Kita orang Malaysia ni kan, pagi-pagi mesti cari nasi lemak. Saya ingat lagi. Waktu kecil dulu sewaktu tinggal di Seri Taman. Kayuh basikal untuk beli nasi lemak Tanglin. 30 - 50 sen sebungkus saja harga nasi lemak masa itu. Nasi lemak Tanglin ini tetap popular ke hari ini. Kalau ada yang belum try atau datang KL jalan-jalan, singgah dan cuba sepinggan dua. Sedap. Gerai ni pun dah agak lama berniaga. Lebih 70 tahun.
  • Najib Razak

    Dapat kek tadi. Terima kasih kerana mengingati dan sambut dengan saya.
  • Najib Razak

    Lepas ni kalau ada ride, roger-roger la.
  • Najib Razak

    Bersama dgn 13 Ketua2 UMNO Bhg Sabah dirumah Ketua UMNO Kalabakan, Andy . Semangat mereka tinggi 👍
  • Najib Razak

    Kereta legend ni. Naik Kelisa jalan-jalan kat Tawau hari ni. Mana tempat best?
  • Najib Razak

    Ramai main FaceApp ni. I look younger than my son @ashmannajib here ! 🤣
  • Najib Razak

    Rakan rakan BN di Parlimen tadi meluluskan pindaan perlembagaan had umur mengundi ke 18 tahun
  • Najib Razak

    Ais Tingkap kat Lebuh Tamil. Pernah try tak? Lejen air dia.
  • Najib Razak

    Naik moto jalan-jalan kat kampung .
  • Najib Razak

    Pakai kemas smart sket hari ni.
  • Najib Razak

    Allah sentiasa mendengar. Kita sujud membisik ke bumi. Rintihan hati kita terdengar di langit. Allah akan sentiasa membantu kita. Asalkan tidak putus asa. Kita berlutut dan bersujud kepada Allah. Ia saat kita paling dekat kepada Pencipta.
  • Najib Razak

    Petang tadi sempat juga pergi buat workout 😊.
  • Najib Razak

    Hari ini saya ada tetamu istimewa. Imam Masjidil Al-Aqsa, Imam Ali Omar Yacoub Abbasi ada di rumah saya. Kami pernah berjumpa pada tahun 2015, hari ini bertemu kembali. Imam Ali Omar memaklumkan kepada saya, beliau kerap bertanyakan perkembangan saya kepada rakyat Malaysia yang pernah menziarahi Masjidil Al-Aqsa. Solat tiang agama. Jangan kita lupakan diri dan agama. Sama-sama kita doakan kesejahteraan rakyat. Semoga perjalanan kehidupan kita berjaya mendapat redha Allah di dunia dan akhirat.
  • Najib Razak

    Lawan tetap lawan!
  • Najib Razak

    Bukan saya punya. Tapi macam best ni. Super Mario sikit.
  • Najib Razak

    Lemang ni tak semestinya time Raya je kita makan. Boleh singgah kat Lemang Tok Ki ni kalau idamkan. Sedap weh. Biasanya makan dengan rendang. Tapi tak pernah ada la pulak lemang kunyit ke apa ke 😎
  • Najib Razak

    Terharu saya. Tak sangka sebegini ramai yang hadir beraya bersama di Shah Alam. Sayang sekali Khalid Samad tak datang. Semua orang tunggu dia. Terima kasih kepada semua yang hadir memeriahkan majlis. Korang lah sumber kekuatan saya. You guys keep me going, all of you. Yang mana tak sempat bergambar malam tadi, tidak mengapa. Banyak peluang lagi. Terlalu ramai dan saya juga terpaksa duduk untuk bergambar setelah sejam dua berdiri. Sekiranya rumah terbuka tadi ada kekurangan dan kesilapan, maafkan kami sekeluarga. Semoga kita bertemu lagi!
  • Najib Razak

    Memang sekarang ni tren bergambar kat photobooth ke? Hari ni diorang ajar saya posing kat photobooth pulak. Ok tak gambar kita orang ni? Selamat Hari Raya gais! @ashmannajib @yananajib
  • Najib Razak

    Ayuh Tok Gajah ku!
  • Najib Razak

    Patik menjunjung kasih Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah atas perkenan patik mengadap di majlis perkahwinan anakanda Yang DiPertua Dewan Undangan Negeri Pahang.
  • Najib Razak

    Makan malam dengan @ashmannajib dan @yananajib . Kat The Podium Penchala tadi. Satay, koay teow dan ikan siakap sini best. Diet terus ke longkang 😂 Sempat bergambar dengan pemiliknya juga 👍🏼
  • Najib Razak

    Datuk @leechongweiofficial , you will always be our champion. You showed us the true meaning of 1Malaysia, time and time again. I wish you a happy retirement. I hope you remain active in the world of badminton and contribute towards nurturing our future champions. Malaysians and fans around the world appreciate and love you. #TQLeeChongWei
  • Najib Razak

    Makan kek 😊 Semalam hari jadi bonda. Malam ni kita makan-makan bersama keluarga terdekat. Bonda amat sayang pada kami, sifat keibuan yang tinggi. Selalu pastikan segalanya mencukupi. Selamat hari jadi, mummy. Semoga Allah kurniakan kesihatan terbaik.
  • Najib Razak

    Baju Bossku yg terbaru 😊
  • Najib Razak

    Hari ini saya ada tetamu yang tidak diduga. Bekas pengiring keselamatan saya, Stanley datang ke rumah terbuka di Pekan bersama keluarganya. Stanley telah lama berkhidmat untuk saya, menjaga keselamatan kami sekeluarga pada setiap masa. Seorang yang amat peka dan tajam kepada pergerakan sekeliling. Kadang kala saya di gym dahulu, anggota keselamatan ikut bersama. Saya agak 'stress' bila dia berlari bersama kat tepi. Kecerdasan dia wajar dipuji, dapat berlari berpuluh kilometer tanpa lelah. Terima kasih Stanley kerana datang beraya bersama. Sempat juga saya bergambar dengan pengiring keselamatan dan pembantu-pembantu peribadi saya. Mereka tetap setia menjalankan tugas dan membantu kami sekeluarga walaupun pada Hari Raya ini. Saya ada mesej khas kepada semua anggota keselamatan, anggota beruniform dan anggota sektor perubatan di seluruh Malaysia. Ribuan terima kasih kerana terus menjaga keselamatan negara dan menjaga kesejahteraan rakyat, terutamanya sewaktu perayaan seperti Hari Raya ini. Mereka sedia berkorban termasuk tidak dapat bersama keluarga di hari yang mulia ini. Hanya Allah dapat membalas budi jasa saudara-saudari sekalian. Selamat Hari Raya kepada saudara-saudari dan keluarga.
  • Najib Razak

    Keluarga saya. Yessss, Adam dah balik ! Selamat Hari Raya 😊😊. @ashmannajib @yananajib
  • Najib Razak

    Segak semua di pagi raya, kan? Solat sunat Raya Aidilfitri pagi tadi di Masjid Sultan Hj Ahmad Shah.
  • Najib Razak

    Dah sampai Pekan petang tadi. Korang beraya kat mana? Raya kat kampung lah paling best kan? Kalau dekat Pekan dan sudi, datanglah beraya bersama saya esok. Kediaman Sri Kenangan 10 pagi - 2 petang. Jumpa esok!
  • Najib Razak

    Rindu yang tiada penghujungnya. Ziarah pusara ayahanda saya pagi ini di Makam Pahlawan, Masjid Negara. Semoga roh ayahanda dicucuri rahmat Allah SWT.
  • Najib Razak

    Baju ok tak? Ready nak Raya dah ni.
  • Najib Razak

    Lepas terawikh tadi ada yang tanya saya. Mengapa wajah sedih. Saya rindu Adam. Cucu saya ini semakin hari semakin membesar. Adam, nanti Adam besar jadi pandai macam ibu Adam ya.
  • Najib Razak

    Anak saya, guys. Hari ini terima ijazah sarjana dari Harvard. Sebagai bapa, saya berasa amat sedih tidak dapat berada di sana meraikan detik ini. Kerajaan PH menghalang saya ke luar negara. Malah saya ke mana-mana di Malaysia pun mereka tak selesa sampai repot polis. Daddy minta maaf, Gina, tidak dapat bersama hari ini. I am so proud of you 👏🏼👏🏼👏🏼 . . @yananajib @ashmannajib
  • Najib Razak

    Mmm. Meleleh air liur kan? Nasi Kandar Pokok Ketapang ni. Kalau pergi Butterworth, singgahlah. Memang power nasi kandar dia👍🏼
  • Najib Razak

    Nantikan video penuh 😉 #maluapabossku #bukanbiashebiashe #BBB
  • Najib Razak

    Tahu tak apa beza kamu dengan hujan? Hujan mencurah jatuh ke bumi. Tapi saudara-saudari semua jatuh ke hati saya. Senyum sikit ok? Selamat berbuka puasa! 😊😊😊
  • Najib Razak

    Patik menjunjung kasih atas perkenan Tuanku-Tuanku menerima patik mengadap. Suasana yang hiba dan sedih dirasai semua yang hadir di Istana Abu Bakar. Penghormatan buat kali terakhir untuk Almarhum Paduka Ayahanda Sultan Ahmad Shah. Patik sembah takziah kepada keluarga dan ahli-ahli kerabat diraja Pahang. Semoga roh Almarhum dicucuri rahmat Allah SWT dan ditempatkan bersama para Solehin dan Syuhada'. Al-Fatihah.
  • Najib Razak

    Tengok gambar pertama. Hensem tak? Saya pergi bazar tadi. Dekat Taman Masjid Tanah Ria. Ramai betul wehhhh. Tapi sampai sudah tak nampak muka ‘Awak YB ke saya YB’?
  • Najib Razak

    Saya datang Melaka nak cari seorang ni. Ingatkan boleh jumpa si "Awak YB ke saya YB?". Saya ada gi sekolah YB. Ada ijazah ori lagi. Boleh cakap dengan saya. Tunggu punya tunggu, dia tak muncul-muncul. Tapi terkejut jugalah saya tadi. Kena serbu kat Tesco Peringgit, Melaka. Aduh. Korang ni. Macam mana Kit Siang tak sakit hati. Eh tapi yang dah ambil selfie, tag lah saya ok? 😊
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak

Новости партнёров
Комментарии (0)
Средняя оценка 0 из 5. Количество проголосовавших: 0
Здесь не опубликовано еще ни одного комментария
  1. Опубликовать комментарий как Гость.
Оцените новость:
0 Количество знаков
Вложения (0 / 3)
Поделитесь своим местоположением

Новости шоу бизнеса - Журнал RussianShowbiz

О сайте
Сетевое издание «Журнал RussianShowbiz». Любое воспроизведение материалов сайта без размещения активной ссылки воспрещается.
Copyright © 2012 - 2018 16+
Яндекс.Метрика