• Марина Кожинова
  • Читали: 6

Наджиб Тун Разак Инстаграм фото

Najib Razak
Satu-satu. Nak selfie no problem. Tapi Tesco Senawang memang selalu sesak ramai macam ini ke? Saya datang jalan-jalan cari minyak masak, beli telur. Tak sangka pula ramai beli barang sekali.
Najib Razak
Kiky, are you a cat or Flerken? #CaptainMarvel
Najib Razak
Ada yang bertanya, apa sebenarnya yang kami perjuangkan? Masa depan anak-anak kita.
Najib Razak
Siapa sini masih ada simpan elok-elok gambar lama? Gambar ini tahun 1982 ketika saya Menteri Besar Pahang. Muda lagi. Penuh kenangan manis sekembalinya hari ini ke tempat yang sama - Kampung Orang Asli Betau. Rakyat di hati!
Najib Razak
Saje nak kongsi gambar terkini Kiki 😊
Najib Razak
Aaahhh. Seri 0-0. Terima kasih semua teman saya tengok bola. Selamat malam!
Najib Razak
Met many Malaysians on MRT yesterday. Had interesting conversations with some of them. I am happy that MRT has benefited Malaysians. But at the same time I felt sad that I couldn't complete the public transportation development agenda for Greater KL and the other states.
Najib Razak
Memang puas kalau makan sate kat Haji Samuri! Besar dan kuahnya cukup rasa. Saya pun dah lama tak makan. Naik MRT terus ke sini.
Najib Razak
Happy weekend! Taking the MRT to Kajang with my son @ashmannajib 😊😊
Najib Razak
Bangunlah semua Damailah manusia Kita bersaudara Assalamualaikum dunia! Kita jumpa lagi Semenyih! 😊😊
Najib Razak
Bukan biasa-biasa tahu! Stylo dulu. Boleh buka School of Rock ni!
Najib Razak
Boleh masuk AJL tak? Ya, semalam saya nyanyi diiringi muzik buskers di TAPAK. Tetapi tahu tak apa yang terlintas dalam fikiran saya semalam? Semasa saya bersama buskers, saya teringat kembali kepada waktu saya PM saya ada melawat Sekolah Bimbingan Jalinan Kasih di Chow Kit. Ini bukan sekolah biasa di mana ibu bapa atau penjaga akan hantar anak-anak ke sekolah. Istimewanya SBJK ini ialah pengetua dan guru-guru akan keluar mencari anak-anak gelandangan, yatim piatu, miskin tegar dan mangsa kepada gejala sosial agar ditempatkan di sekolah. SBJK ini adalah satu-satunya sekolah di dunia yang dibiayai oleh kerajaan untuk memberikan akses pendidikan formal kepada mereka. Inisiatif sebegini penting untuk memastikan mereka tidak terperangkap dalam “vicious cycle” hidup yang mereka alami selama ini. Ya, kerajaan BN yang tubuhkan sekolah ini untuk bantu anak-anak ini pada tahun 2013. Ya, saya sendiri yang luluskan peruntukan tambahan untuk mereka juga - naik taraf blok bangunan untuk kemudahan pembelajaran, pejabat pentadbiran dan asrama. Saya tidak pasti sama ada kerajaan hari ini teruskan atau tidak. Maaf saya jika tidak. Saya tidak lagi mempunyai kuasa atau keupayaan sumber kerajaan untuk bantu anak-anak gelandangan dan miskin. Di sekolah seperti ini, guru-guru bukan sahaja memberi penekanan kemahiran asas 3M (membaca, mengira, menulis). Bakat anak-anak juga diasah mengikut minat dan kebolehan. Di sinilah masa itu saya lihat sendiri bakat muzik sehingga tertubuhnya kumpulan buskers. Mereka ada bilik muzik sendiri di sekolah. Sebenarnya anak-anak dari golongan memerlukan ini, ramai yang mencari rezeki halal dengan bakat muzik mereka. Siapa pun tidak dapat nafikan Kerajaan PH hari ini tidak memahami, tidak prihatin dengan golongan miskin. Kerajaan tidak lagi dilihat sebagai institusi yang boleh diharapkan oleh rakyat. Sistem sokongan kebajikan rakyat juga semakin hilang. Kehidupan rakyat semakin susah. Adakah ini Malaysia yang kita mahukan? Saya doakan kesejahteraan semua.
Najib Razak
Hidup kita jangan berkira sangat. Saya tak buat paid review. Tak ada borang untuk diisi. Mana-mana kedai anak muda dan gerai-gerai best yang saya singgah, saya kongsi saja dengan followers saya. Apa salahnya kan? Rezeki untuk mereka, panduan jalan-jalan cari makan untuk rakan-rakan lain. Sekeping gambar kenangan bersama pengusaha-pengusaha TAPAK saudara Syed Izmir, Khairul Anwar dan team mereka. Syabas guys, port makan yang best, teruskan usaha!
Najib Razak
Malam ini buat apa guys? Saya makan-makan kat TAPAK Jalan Ampang dengan anak saya @ashmannajib tadi. Ramai!
Najib Razak
Tak salahkan Juara Raja Lawak ke-6 jumpa PM ke-6? 😂 Eh mereka dua ni baru betul-betul pelawak, keras perut ketawa, tapi menteri PH pun boleh tahan juga bila mereka ‘melawak’.
Najib Razak
Saya ini nak jadi kekasih kamu semua rakyat Malaysia. Ok tak? 😉
Najib Razak
Agak old school tapi inilah foto dari majlis graduasi saya pada tahun 1974. Saya turut bergambar bersama bonda, Tun Rahah dan adik saya Johari. Masa itu, saya tampak cool sebab trend masa itu di England memang berambut panjang. Ok, saya mengaku saya juga terpengaruh masa itu. #MaluApaBossKu Terima kasih kepada anak saya @ashmannajib . Ashman habiskan masa hampir satu jam untuk mencari gambar-gambar yang sudah berusia 45 tahun ini dari rumah bonda saya. Kalau DAP masih tak percaya dan ingin fitnah saya lagi, boleh pinjam mesin masa kawan Menteri Kewayangan untuk balik ke tahun 1974 cari saya.
Najib Razak
Saya pergi Tesco Semenyih beli barang dapur saja. Ini kenapa semua ikut saya? 😂
Najib Razak
Workout di gym pagi tadi 😊.
Najib Razak
Bukan biasa biasa #BBB gang kita @maluaperrrbossku #maluapabossku
Najib Razak
Hari ini cuti umum. Tapi saya tidak pernah cuti dari menyayangi saudara-saudari semua. 😊 Terima kasih kepada semua yang setia mengikuti Instagram saya. Saya doakan kesihatan dan rezeki seluas lautan!
Najib Razak
Hidup ini sama seperti naik jet ski. Kadang-kadang kita laju. Kadang-kadang kita slow. Adakala bergelora dipukul ombak dan angin. Adakala tenang damai. Tapi satu yang pasti. Happy ke, sedih ke, stress ke, excited ke. Kita tetap kena teruskan hidup. Kita jangan berhenti. Kita redah semua dugaan. Kita ke hadapan! 😊😊
Najib Razak
Sea, beach, waves. Lovely evening! @ashmannajib
Najib Razak
AJL pun sebut semalam tahu! #maluapabossku 😁😁
Najib Razak
Dah breakfast ke? Hidup ini sebenarnya simple saja. Kalau lapar, makan. Kalau dahaga, minum. Kalau rindu, cakap. Kalau sayang, beritahu. Kenapalah nak complicated sangat? 😊😊
Najib Razak
Patik merafak sembah setinggi-tinggi ucapan tahniah atas pelantikan dan pemasyhuran KDYMM Tengku Ampuan Pahang dan KDYTM Tengku Mahkota Pahang hari ini . Menjunjung kasih atas perkenan Tuanku menerima patik mengadap sebagai Orang Kaya Indera Shahbandar yang ke-11.
Najib Razak
Kita kena berani. Walau apapun rintangan. Pantang berundur sebelum berjuang. Sungai ke, hujan ke, fitnah ke. Ke depan kita mara!
Najib Razak
Apa khabar bossku?
Najib Razak
Manis strawberi. Sedap hasil tangan anak muda di Cameron Highlands. Terima kasih atas hidangan manisan ini. Kita akan terus berusaha dan tetap bersama rakyat. Selamat malam, Malaysia.
Najib Razak
Sejuk dan clear air. Best 👍🏼 I love Malaysia!
Najib Razak
Nasi ayam merah for lunch 👍🏼
Najib Razak
Cuaca baik hari ini.
Najib Razak
Lemang dan rendang, siapa boleh say no? Kalori pun kalori lah. Kalau lalu Bentong, singgah kat gerai Lemang To'ki. Sedap dan harga dia pun ok. Menteri Hal Ehwal Najib, sila ambil perhatian. Saya di Pahang ya.
Najib Razak
Ramainya tadi di Podium 😎 Gembira dapat berjumpa dengan semua!
Najib Razak
Pagi tadi sempat buat workout di gym . Petang ini jom ride dengan saya berkumpul di The Podium Damansara pada 6pm .
Najib Razak
Tidak pernah saya tinggalkan. Tidak pernah saya abaikan. Tidak pernah saya lupakan. Hidup rakyat!
Najib Razak
My Saturday ✌🏼
Najib Razak
Bersama MB Pahang , Dtk Sri Wan Rosdy di masjid Sg Koyan menunaikan solat Jumaat.
Najib Razak
Ini dah kenapa 😂
Najib Razak
Eh, ejaan betul. 👍🏼
Najib Razak
Beli snek kat RnR Tapah. Dengar khabar Lim Kit Siang tak selesa saya ke Cameron Highlands. Rilek laaaaa
Najib Razak
Buat gymwork tadi . Semangat #bossku 😎
Najib Razak
Merafak sembah dengan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada Sultan Abdullah atas pemasyhuran sebagai Sultan Pahang Ke-6. Semoga Negeri Pahang terus makmur dan maju di bawah naungan Tuanku. Daulat Tuanku!
Najib Razak
Saya punya post, ada pula yang panas. Kenapa? Steady lah.
Najib Razak
43 tahun telah berlalu. Ayahanda sentiasa dalam ingatan. Malam ini tahlil Allahyarham Ayahanda Tun Razak di Masjid Ar-Rahah. Terima kasih kepada semua yang hadir. Semoga roh Allahyarham Ayahanda sentiasa dicucuri rahmat Allah SWT. Al-Fatihah.
Najib Razak
Kaunter claim duit minyak Pakatan Harapan kat mana?
Najib Razak
Saya ingin berkongsi dengan semua mengenai kisah sedih saudara S. Sukumaran. Ingin bawa perhatian kepada keadaan beliau dan semoga siapa yang mampu, dapatlah membantunya. Saudara Sukumaran ini mempunyai keupayaan terhad akibat kemalangan dan kini mencari nafkah dengan mencuci kereta di kawasan parkir di Seksyen 9, Shah Alam. Tidak ada harga yang ditetapkan untuk perkhidmatannya, bayaran terpulang kepada pelanggan nak bagi berapa. Dulu dia bekerja sebagai pegawai keselamatan tetapi kontraknya ditamatkan. Sebak saya mendengar kisahnya yang pernah tidur selama sebulan di perhentian bas sebab tidak cukup duit untuk sewa rumah. Saya difahamkan dia semakin tertekan dengan kos sara hidup tinggi dan kekurangan peluang perniagaan. Akibat kesempitan hidup, anaknya tidak cukup wang untuk persekolahan. Saya kini bukan lagi Perdana Menteri dan tidak dapat mengerahkan agensi Kerajaan membantu beliau seperti dulu. Namun saya masih MP dan dapat gaji sedikit dari Parlimen. Saya tahu sumbangan kecil saya ini tidak akan dapat bantu beliau sepenuhnya, tetapi saya tidak keberatan dan dengan sumbangan kecil ini, diharap membantu meringankan sedikit beban keluarganya. Semoga dapat membantu dan saya doakan berkat usaha gigih saudara mencuci kereta, lebih ramai akan tampil membantu. Guys, siapa yang nak cuci kereta, pergilah ke tempatnya di Seksyen 9 dan bantulah seboleh mungkin dengan bayaran berpatutan, bagi lebih pun lagi baik. Janganlah bayar RM1 sahaja. Itu tidak betul.
Najib Razak
Membeli keperluan harian dengan @ashmannajib 😊
Najib Razak
Dengan Datuk Hishammuddin di majlis perkahwinan anak Datuk Shukor tengah hari tadi
Najib Razak
Selamat pagi dari Pasar Muhibbah Taman Nirwana 😊😊 Seronok sarapan bersama penduduk sini, mesra dan saya lihat semua wajah ceria di sini.
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak

    Satu-satu. Nak selfie no problem. Tapi Tesco Senawang memang selalu sesak ramai macam ini ke? Saya datang jalan-jalan cari minyak masak, beli telur. Tak sangka pula ramai beli barang sekali.
  • Najib Razak

    Kiky, are you a cat or Flerken? #CaptainMarvel
  • Najib Razak

    Ada yang bertanya, apa sebenarnya yang kami perjuangkan? Masa depan anak-anak kita.
  • Najib Razak

    Siapa sini masih ada simpan elok-elok gambar lama? Gambar ini tahun 1982 ketika saya Menteri Besar Pahang. Muda lagi. Penuh kenangan manis sekembalinya hari ini ke tempat yang sama - Kampung Orang Asli Betau. Rakyat di hati!
  • Najib Razak

    Saje nak kongsi gambar terkini Kiki 😊
  • Najib Razak

    Aaahhh. Seri 0-0. Terima kasih semua teman saya tengok bola. Selamat malam!
  • Najib Razak

    Met many Malaysians on MRT yesterday. Had interesting conversations with some of them. I am happy that MRT has benefited Malaysians. But at the same time I felt sad that I couldn't complete the public transportation development agenda for Greater KL and the other states.
  • Najib Razak

    Memang puas kalau makan sate kat Haji Samuri! Besar dan kuahnya cukup rasa. Saya pun dah lama tak makan. Naik MRT terus ke sini.
  • Najib Razak

    Happy weekend! Taking the MRT to Kajang with my son @ashmannajib 😊😊
  • Najib Razak

    Bangunlah semua Damailah manusia Kita bersaudara Assalamualaikum dunia! Kita jumpa lagi Semenyih! 😊😊
  • Najib Razak

    Bukan biasa-biasa tahu! Stylo dulu. Boleh buka School of Rock ni!
  • Najib Razak

    Boleh masuk AJL tak? Ya, semalam saya nyanyi diiringi muzik buskers di TAPAK. Tetapi tahu tak apa yang terlintas dalam fikiran saya semalam? Semasa saya bersama buskers, saya teringat kembali kepada waktu saya PM saya ada melawat Sekolah Bimbingan Jalinan Kasih di Chow Kit. Ini bukan sekolah biasa di mana ibu bapa atau penjaga akan hantar anak-anak ke sekolah. Istimewanya SBJK ini ialah pengetua dan guru-guru akan keluar mencari anak-anak gelandangan, yatim piatu, miskin tegar dan mangsa kepada gejala sosial agar ditempatkan di sekolah. SBJK ini adalah satu-satunya sekolah di dunia yang dibiayai oleh kerajaan untuk memberikan akses pendidikan formal kepada mereka. Inisiatif sebegini penting untuk memastikan mereka tidak terperangkap dalam “vicious cycle” hidup yang mereka alami selama ini. Ya, kerajaan BN yang tubuhkan sekolah ini untuk bantu anak-anak ini pada tahun 2013. Ya, saya sendiri yang luluskan peruntukan tambahan untuk mereka juga - naik taraf blok bangunan untuk kemudahan pembelajaran, pejabat pentadbiran dan asrama. Saya tidak pasti sama ada kerajaan hari ini teruskan atau tidak. Maaf saya jika tidak. Saya tidak lagi mempunyai kuasa atau keupayaan sumber kerajaan untuk bantu anak-anak gelandangan dan miskin. Di sekolah seperti ini, guru-guru bukan sahaja memberi penekanan kemahiran asas 3M (membaca, mengira, menulis). Bakat anak-anak juga diasah mengikut minat dan kebolehan. Di sinilah masa itu saya lihat sendiri bakat muzik sehingga tertubuhnya kumpulan buskers. Mereka ada bilik muzik sendiri di sekolah. Sebenarnya anak-anak dari golongan memerlukan ini, ramai yang mencari rezeki halal dengan bakat muzik mereka. Siapa pun tidak dapat nafikan Kerajaan PH hari ini tidak memahami, tidak prihatin dengan golongan miskin. Kerajaan tidak lagi dilihat sebagai institusi yang boleh diharapkan oleh rakyat. Sistem sokongan kebajikan rakyat juga semakin hilang. Kehidupan rakyat semakin susah. Adakah ini Malaysia yang kita mahukan? Saya doakan kesejahteraan semua.
  • Najib Razak

    Hidup kita jangan berkira sangat. Saya tak buat paid review. Tak ada borang untuk diisi. Mana-mana kedai anak muda dan gerai-gerai best yang saya singgah, saya kongsi saja dengan followers saya. Apa salahnya kan? Rezeki untuk mereka, panduan jalan-jalan cari makan untuk rakan-rakan lain. Sekeping gambar kenangan bersama pengusaha-pengusaha TAPAK saudara Syed Izmir, Khairul Anwar dan team mereka. Syabas guys, port makan yang best, teruskan usaha!
  • Najib Razak

    Malam ini buat apa guys? Saya makan-makan kat TAPAK Jalan Ampang dengan anak saya @ashmannajib tadi. Ramai!
  • Najib Razak

    Tak salahkan Juara Raja Lawak ke-6 jumpa PM ke-6? 😂 Eh mereka dua ni baru betul-betul pelawak, keras perut ketawa, tapi menteri PH pun boleh tahan juga bila mereka ‘melawak’.
  • Najib Razak

    Saya ini nak jadi kekasih kamu semua rakyat Malaysia. Ok tak? 😉
  • Najib Razak

    Agak old school tapi inilah foto dari majlis graduasi saya pada tahun 1974. Saya turut bergambar bersama bonda, Tun Rahah dan adik saya Johari. Masa itu, saya tampak cool sebab trend masa itu di England memang berambut panjang. Ok, saya mengaku saya juga terpengaruh masa itu. #MaluApaBossKu Terima kasih kepada anak saya @ashmannajib . Ashman habiskan masa hampir satu jam untuk mencari gambar-gambar yang sudah berusia 45 tahun ini dari rumah bonda saya. Kalau DAP masih tak percaya dan ingin fitnah saya lagi, boleh pinjam mesin masa kawan Menteri Kewayangan untuk balik ke tahun 1974 cari saya.
  • Najib Razak

    Saya pergi Tesco Semenyih beli barang dapur saja. Ini kenapa semua ikut saya? 😂
  • Najib Razak

    Workout di gym pagi tadi 😊.
  • Najib Razak

    Bukan biasa biasa #BBB gang kita @maluaperrrbossku #maluapabossku
  • Najib Razak

    Hari ini cuti umum. Tapi saya tidak pernah cuti dari menyayangi saudara-saudari semua. 😊 Terima kasih kepada semua yang setia mengikuti Instagram saya. Saya doakan kesihatan dan rezeki seluas lautan!
  • Najib Razak

    Hidup ini sama seperti naik jet ski. Kadang-kadang kita laju. Kadang-kadang kita slow. Adakala bergelora dipukul ombak dan angin. Adakala tenang damai. Tapi satu yang pasti. Happy ke, sedih ke, stress ke, excited ke. Kita tetap kena teruskan hidup. Kita jangan berhenti. Kita redah semua dugaan. Kita ke hadapan! 😊😊
  • Najib Razak

    Sea, beach, waves. Lovely evening! @ashmannajib
  • Najib Razak

    AJL pun sebut semalam tahu! #maluapabossku 😁😁
  • Najib Razak

    Dah breakfast ke? Hidup ini sebenarnya simple saja. Kalau lapar, makan. Kalau dahaga, minum. Kalau rindu, cakap. Kalau sayang, beritahu. Kenapalah nak complicated sangat? 😊😊
  • Najib Razak

    Patik merafak sembah setinggi-tinggi ucapan tahniah atas pelantikan dan pemasyhuran KDYMM Tengku Ampuan Pahang dan KDYTM Tengku Mahkota Pahang hari ini . Menjunjung kasih atas perkenan Tuanku menerima patik mengadap sebagai Orang Kaya Indera Shahbandar yang ke-11.
  • Najib Razak

    Kita kena berani. Walau apapun rintangan. Pantang berundur sebelum berjuang. Sungai ke, hujan ke, fitnah ke. Ke depan kita mara!
  • Najib Razak

    Apa khabar bossku?
  • Najib Razak

    Manis strawberi. Sedap hasil tangan anak muda di Cameron Highlands. Terima kasih atas hidangan manisan ini. Kita akan terus berusaha dan tetap bersama rakyat. Selamat malam, Malaysia.
  • Najib Razak

    Sejuk dan clear air. Best 👍🏼 I love Malaysia!
  • Najib Razak

    Nasi ayam merah for lunch 👍🏼
  • Najib Razak

    Cuaca baik hari ini.
  • Najib Razak

    Lemang dan rendang, siapa boleh say no? Kalori pun kalori lah. Kalau lalu Bentong, singgah kat gerai Lemang To'ki. Sedap dan harga dia pun ok. Menteri Hal Ehwal Najib, sila ambil perhatian. Saya di Pahang ya.
  • Najib Razak

    Ramainya tadi di Podium 😎 Gembira dapat berjumpa dengan semua!
  • Najib Razak

    Pagi tadi sempat buat workout di gym . Petang ini jom ride dengan saya berkumpul di The Podium Damansara pada 6pm .
  • Najib Razak

    Tidak pernah saya tinggalkan. Tidak pernah saya abaikan. Tidak pernah saya lupakan. Hidup rakyat!
  • Najib Razak

    My Saturday ✌🏼
  • Najib Razak

    Bersama MB Pahang , Dtk Sri Wan Rosdy di masjid Sg Koyan menunaikan solat Jumaat.
  • Najib Razak

    Ini dah kenapa 😂
  • Najib Razak

    Eh, ejaan betul. 👍🏼
  • Najib Razak

    Beli snek kat RnR Tapah. Dengar khabar Lim Kit Siang tak selesa saya ke Cameron Highlands. Rilek laaaaa
  • Najib Razak

    Buat gymwork tadi . Semangat #bossku 😎
  • Najib Razak

    Merafak sembah dengan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada Sultan Abdullah atas pemasyhuran sebagai Sultan Pahang Ke-6. Semoga Negeri Pahang terus makmur dan maju di bawah naungan Tuanku. Daulat Tuanku!
  • Najib Razak

    Saya punya post, ada pula yang panas. Kenapa? Steady lah.
  • Najib Razak

    43 tahun telah berlalu. Ayahanda sentiasa dalam ingatan. Malam ini tahlil Allahyarham Ayahanda Tun Razak di Masjid Ar-Rahah. Terima kasih kepada semua yang hadir. Semoga roh Allahyarham Ayahanda sentiasa dicucuri rahmat Allah SWT. Al-Fatihah.
  • Najib Razak

    Kaunter claim duit minyak Pakatan Harapan kat mana?
  • Najib Razak

    Saya ingin berkongsi dengan semua mengenai kisah sedih saudara S. Sukumaran. Ingin bawa perhatian kepada keadaan beliau dan semoga siapa yang mampu, dapatlah membantunya. Saudara Sukumaran ini mempunyai keupayaan terhad akibat kemalangan dan kini mencari nafkah dengan mencuci kereta di kawasan parkir di Seksyen 9, Shah Alam. Tidak ada harga yang ditetapkan untuk perkhidmatannya, bayaran terpulang kepada pelanggan nak bagi berapa. Dulu dia bekerja sebagai pegawai keselamatan tetapi kontraknya ditamatkan. Sebak saya mendengar kisahnya yang pernah tidur selama sebulan di perhentian bas sebab tidak cukup duit untuk sewa rumah. Saya difahamkan dia semakin tertekan dengan kos sara hidup tinggi dan kekurangan peluang perniagaan. Akibat kesempitan hidup, anaknya tidak cukup wang untuk persekolahan. Saya kini bukan lagi Perdana Menteri dan tidak dapat mengerahkan agensi Kerajaan membantu beliau seperti dulu. Namun saya masih MP dan dapat gaji sedikit dari Parlimen. Saya tahu sumbangan kecil saya ini tidak akan dapat bantu beliau sepenuhnya, tetapi saya tidak keberatan dan dengan sumbangan kecil ini, diharap membantu meringankan sedikit beban keluarganya. Semoga dapat membantu dan saya doakan berkat usaha gigih saudara mencuci kereta, lebih ramai akan tampil membantu. Guys, siapa yang nak cuci kereta, pergilah ke tempatnya di Seksyen 9 dan bantulah seboleh mungkin dengan bayaran berpatutan, bagi lebih pun lagi baik. Janganlah bayar RM1 sahaja. Itu tidak betul.
  • Najib Razak

    Membeli keperluan harian dengan @ashmannajib 😊
  • Najib Razak

    Dengan Datuk Hishammuddin di majlis perkahwinan anak Datuk Shukor tengah hari tadi
  • Najib Razak

    Selamat pagi dari Pasar Muhibbah Taman Nirwana 😊😊 Seronok sarapan bersama penduduk sini, mesra dan saya lihat semua wajah ceria di sini.
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak
  • Najib Razak

Комментарии (0)
Средняя оценка 0 из 5. Количество проголосовавших: 0
Здесь не опубликовано еще ни одного комментария
  1. Опубликовать комментарий как Гость.
Оцените новость:
0 Количество знаков
Вложения (0 / 3)
Поделитесь своим местоположением

Новости шоу бизнеса - Журнал RussianShowbiz

О сайте
Сетевое издание «Журнал RussianShowbiz». Любое воспроизведение материалов сайта без размещения активной ссылки воспрещается.
Copyright © 2012 - 2018 16+